Logo De Teakhoeve
De Teakhoeve
Haestrechtstraat 15B
5171 RB Kaatsheuvel
BEL: 06-181 351 09
Email: info@teakhoeve.nl
Bel ons

Maatwerk teak

Bij de Teakhoeve bent u aan het juiste adres voor eersteklas maatwerk teak. Onze meubelen zijn namelijk stuk voor stuk met de hand gemaakt en vervaardigd van gerecycled teakhout. Hiermee haalt u niet alleen een schitterend meubelstuk in huis, maar levert u ook nog eens een belangrijke bijdrage aan het milieu.

Op onze website hebben wij de meubels van maatwerk teak in overzichtelijke categorieën onderverdeeld. Dit maakt het voor u makkelijk om snel het meubelstuk te vinden waar u naar op zoek bent. Natuurlijk is het ook mogelijk om bij de Teakhoeve in Kaatsheuvel zelf rond te komen kijken. U kunt zeven dagen per week bij ons terecht, als u eerst maar even van tevoren een afspraak maakt. Op die manier heeft u alle gelegenheid om rond te kijken tussen het maatwerk teak van de Teakhoeve.

De beste service voor maatwerk teak

Uiteraard maken wij het u graag gemakkelijk. Zo kunt u al onze meubelen van maatwerk teak op uw gemak bekijken, zowel online als bij ons in Kaatsheuvel. En heeft u het meubel van uw dromen gevonden, dan kunt u – indien het artikel op voorraad is – het meteen meenemen of bestellen. Dit laatste kan zowel telefonisch als online via onze webshop met meubelen van maatwerk teak.

Omdat sommige meubelstukken erg groot en massief zijn, kunnen wij ons voorstellen dat u niet altijd over eigen, passend vervoer beschikt. De Teakhoeve heeft dan ook een eigen bezorgservice. Hiermee leveren wij ieder meubel bij u voor de deur af. Dat is wel zo makkelijk!

Word ook klant van de Teakhoeve

Met zoveel mooie meubelen van maatwerk teak, onze fantastische service en natuurlijk de bijzonder scherpe prijzen van de Teakhoeve is het niet vreemd dat wij inmiddels een trouwe en zeer tevreden klantenkring hebben opgebouwd. Wij doen er dan ook alles aan om het onze klanten naar de zin te maken!

Heeft u vragen over de meubelen van de Teakhoeve, wilt u iets weten over de voorraad, levertijden of betaalwijze of heeft u andere opmerkingen? Laat het ons gerust weten! Wij beantwoorden graag al uw vragen en streven continu naar de allerbeste dienstverlening. Bel ons op telefoonnummer 06 18 13 51 09, stuur ons een e-mail of maak gebruik van het contactformulier op deze website.