Logo De Teakhoeve
De Teakhoeve
Haestrechtstraat 15B
5171 RB Kaatsheuvel
BEL: 06-181 351 09
Email: info@teakhoeve.nl
Bel ons

Teak bed

Een goede nachtrust is zo belangrijk voor het behoud van een goede gezondheid. De basis daarvoor is een goed bed met de juiste matrassen en hoofdkussens. Maar u wilt toch ook elke avond met een lach op uw gezicht gaan slapen omdat uw bed perfect past bij u en uw interieur? Met een teak bed van De Teakhoeve is dat gevoel binnen handbereik!

De Teakhoeve is een begrip in de wereld van de teakhouten meubelen. Hoe dat komt? Omdat wij uitsluitend werken met verantwoord teakhout. Al onze meubelen, waaronder uw teak bed, worden met de handgemaakt met teakhout wat rechtstreeks uit IndonesiŽ komt. Echt, oud hout wat soms zelfs meer dan 100 jaar oud is. Zo kunt u dus bewust kiezen voor een milieuvriendelijk product.

Naast een teak bed hebben we nog diverse andere meubelen in ons uitgebreide assortiment opgenomen. Wat dacht u van onder andere boekenkasten, tafels, tuinmeubelen, salontafels en bureaus. En of u nu kiest voor een robuuste, landelijke uitstraling of voor strak en modern. Bij De Teakhoeve vindt u voor elke stijl passende meubelen.

Om zo lang mogelijk optimaal te kunnen genieten van uw teak bed, is goed onderhoud van groot belang. Zorg er bijvoorbeeld voor dat uw teak bed altijd waterpas staat om scheuren te voorkomen. En zorg voor de juiste luchtvochtigheid in de slaapkamer om uitdrogen en krom trekken van het hout te voorkomen. Dat kan al door een bakje met water aan de verwarming te hangen.

Bent u ook op zoek naar een teak bed? Neem dan snel een kijkje in de webshop of maak een afspraak voor een bezoek aan onze showroom. Voor meer informatie neemt u contact met ons op via het contactformulier.

Bed


Er zitten nog geen producten in deze productgroep!