Logo De Teakhoeve
De Teakhoeve
Haestrechtstraat 15B
5171 RB Kaatsheuvel
BEL: 06-181 351 09
Email: info@teakhoeve.nl
Bel ons

Teak boekenkasten


De Teakhoeve is een begrip in de wereld van teak meubelen. Of het nu gaat om een teak boekenkast, teak dressoir of andere teakmeubelen bij ons kunt u bouwen op een rijke en ruime ervaring in de meubelbranche. Bent u op zoek naar een fraaie teak boekenkast dan bent u bij De Teakhoeve aan het juiste adres. Voor onze ruime collectie teak meubelen die bestaat uit onder andere de: teak boekenkast, dressoir, stoelen, banken, tafels en gaat u zo maar staan wij garant voor onze kwaliteit die wij voortdurend handhaven en controleren.

Door het steeds populairder worden van teak boekenkasten en andere teak meubelen zijn wij ons steeds meer op de kwaliteit gaan specialiseren. Op onze teak meubelen zit geen –FSC- keurmerk en dit om de simpele reden dat wij geen nieuw teakhout gebruiken. Voor al onze teak boekenkasten en andere teakmeubelen gebruiken wij gerecycled teakhout.

Vanzelfsprekend kunt u zich uitgebreid laten informeren over onze ruime collectie teak boekenkasten die u bij ons op de website kunt vinden. Heeft u vragen neem dan contact op.