Logo De Teakhoeve
De Teakhoeve
Haestrechtstraat 15B
5171 RB Kaatsheuvel
BEL: 06-181 351 09
Email: info@teakhoeve.nl
Bel ons

Teak buffetkast

Op zoek naar een teak buffetkast als eyecatcher van uw interieur? Breng dan eens een bezoek aan de webshop van De Teakhoeve. Bij ons vindt u namelijk een uitgebreid assortiment aan teakhouten meubelen van de beste kwaliteit. En dat ook nog tegen een scherpe prijs!

Bij De Teakhoeve vindt u altijd een teak buffetkast die bij u past. Welk formaat u ook wilt en in de stijl die aansluit bij de rest van uw interieur. Over het algemeen is de teak buffetkast landelijk en robuust, maar kiest u voor strak en modern, dan hebben we ook daarvoor de perfecte meubelen voor u. Bovendien hebben we nog vele andere teakhouten meubelen in ons ruime assortiment om het plaatje compleet te maken voor u. Wat dacht u van salontafels, eettafels, stoelen, bureaus en zelf een complete loungeset voor in de tuin.

Al onze meubelen, waaronder uw teak buffetkast, worden met de handgemaakt met hout wat rechtstreeks uit IndonesiŽ komt. Daarbij kiezen we voor echt, oud hout wat soms wel meer dan 100 jaar oud is. Hierdoor weet u zeker dat u een milieuvriendelijk product in huis heeft wat met verantwoord hout is gemaakt.

De Teakhoeve is inmiddels een begrip in de wereld van de teakhouten meubelen. Hoe dat komt? Doordat we kunnen vertrouwen op jarenlange kennis en ervaring in de meubelbranche. Wij staan dan ook altijd graag voor u klaar om een passend advies te geven zodat u de juiste keuze kunt maken.

Bekijk de uitgebreide mogelijkheden voor het kopen van een teak buffetkast bij De Teakhoeve. Ga naar onze webshop, maak een afspraak voor een bezoek aan onze showroom of neem contact met ons op voor meer informatie.

Buffetkast