Logo De Teakhoeve
De Teakhoeve
Haestrechtstraat 15B
5171 RB Kaatsheuvel
BEL: 06-181 351 09
Email: info@teakhoeve.nl
Bel ons

Teak dressoir op maat

Bent u een liefhebber van teak? Dan is onze grote collectie teak dressoirs op maat echt iets voor u! Deze worden namelijk voor de Teakhoeve in IndonesiŽ gemaakt van gerecycled teakhout, waardoor ieder teak dressoir op maat gemaakt wordt en uiteraard uniek is. In onze showroom kunt u dit goed zien, maar ook de duidelijke afbeeldingen die wij online hebben staan in onze webshop geven al een goede indruk van onze veelzijdige en complete collectie.

Bij de Teakhoeve vindt u bovendien niet alleen de grootste collectie teak dressoirs die op maat gemaakt worden, maar ook nog eens de best geprijsde collectie. Wij hanteren de scherpste prijzen van Nederland en BelgiŽ. En dat geldt niet alleen voor onze dressoirs op maat, maar uiteraard ook voor al die andere teakhouten meubelen die wij in de collectie hebben, zoals tafels, stoelen, kasten en tuinmeubelen.

Uw teak dressoir wordt op maat gemaakt

Doordat ieder teak dressoir op maat gemaakt wordt in IndonesiŽ, is ieder dressoir ook uniek. Niet alleen wat de vormgeving betreft, maar zeker ook in de kleine details zoals het houtsnijwerk. Dit maakt een teak dressoir op maat van de Teakhoeve dan ook zo bijzonder.

Dankzij onze grote collectie valt er bovendien heel wat te kiezen. Wij hebben heel veel verschillende soorten teak dressoirs die op maat gemaakt zijn Ė bijvoorbeeld met ťťn of meerdere lades, met deurtjes of met een geÔntegreerd wijnrek. Hierdoor is er altijd wel een teak dressoir dat op maat gemaakt lijkt te zijn voor de inrichting van uw woning.

De Teakhoeve staat voor duurzaamheid

Uiteraard geldt voor alle dressoirs die de Teakhoeve verkoopt, dat deze gemaakt zijn van teak van de allerhoogste kwaliteit. Ook zijn al onze teak dressoirs op maat gemaakt van gerecycled teakhout. Dit betekent, dat er voor uw nieuwe dressoir geen bomen gekapt hoeven te worden en dat is natuurlijk een prettige gedachte. Op die manier leveren de teak dressoirs die op maat gemaakt worden geen extra belasting op voor het milieu.

Koopt u uw teak dressoir op maat bij ons? Bestel deze online via de webshop, geef uw bestelling telefonisch door of kom langs in onze vestiging in Kaatsheuvel. Wij zijn voor u zeven dagen per week op afspraak geopend.