Logo De Teakhoeve
De Teakhoeve
Haestrechtstraat 15B
5171 RB Kaatsheuvel
BEL: 06-181 351 09
Email: info@teakhoeve.nl
Bel ons

Teak eetkamerstoel

Nog op zoek naar dé perfecte stoel voor bij uw eettafel? Die vindt u bij De Teakhoeve. Wij bieden namelijk een gevarieerd assortiment, zodat u altijd een teak eetkamerstoel vindt die bij u en uw eettafel past. Breng een bezoek aan onze webshop of showroom, zodat u het met eigen ogen kunt zien!

De Teakhoeve is inmiddels een begrip in de wereld van teakhouten meubelen. Waarom? Omdat we kunnen vertrouwen op jarenlange ervaring in de meubelbranche. Bovendien worden alle meubelen, waaronder uw teak eetkamerstoel, met de hand gemaakt met teakhout uit Indonesië. Echt, oud hout wat soms zelfs meer dan 100 jaar oud is! U weet dus zeker dat uw teak eetkamerstoel gemaakt is van verantwoord hout. Kies bewust voor een milieuvriendelijk product.

Welke teak eetkamerstoel u ook zoekt, de kans is heel groot dat wij de perfecte stoel voor u in ons assortiment hebben. Zoals een stoel met of zonder armleuning, in een klassieke stijl of juist een eenvoudige stoel. Is uw gewenste stoel niet op voorraad, dan bestellen we deze speciaal voor u in Indonesië. Houd dan wel rekening met een levertijd van 12 tot 16 weken.

Naast een teak eetkamerstoel kunt u bij De Teakhoeve ook terecht voor allerlei andere teakhouten meubelen. Wat dacht u van eettafels, bureaus, buffetkasten, salontafels en zelfs een complete loungeset voor in uw tuin. Zo maakt u eenvoudig het plaatje compleet!

Bekijk onze webshop, maak een afspraak voor een bezoek aan onze showroom of neem contact met ons op voor meer informatie. Wij staan u graag te woord!

Eetkamerstoel