Logo De Teakhoeve
De Teakhoeve
Haestrechtstraat 15B
5171 RB Kaatsheuvel
BEL: 06-181 351 09
Email: info@teakhoeve.nl
Bel ons

Teak glaskast


Als u op zoek bent naar een teak glaskast dan is De Teakhoeve een begrip. De uitstekende prijs / kwaliteitsverhouding van onze teak glaskast of onze andere teak meubelen is zeer goed. Of u nu op zoek bent naar een strakke moderne teak glaskast of juist naar meer een landelijke teak dan bent u bij ons aan het juiste adres.

De teak glaskast wordt steeds populairder onder de Nederlandse bevolking. Dus laat u inspireren! Voor een scherpe prijs en een super kwaliteit bent u bij De Teakhoeve aan het juiste adres. Of het nu gaat om een teak glaskast, een stoel, of een uitgebreide collectie teak dressoirs wij hebben het allemaal.
Bij ons kunt u terecht voor uw gehele inrichting van tuin, huis of serre. Heeft u een vraag over onze teak glaskast of over een van onze andere meubelen neem dan contact op.

Onze teak glaskast word gemaakt van old gerecycled teak. In onze fabriek in IndonesiŽ worden al onze meubels met de hand gemaakt door echt vakmensen. Wij leveren alle vormen van maatwerk. Dus bent u op zoek naar een zeer speciale teak glaskast of heeft u een eigen idee, laat het ons weten en wij maken het voor u.