Logo De Teakhoeve
De Teakhoeve
Haestrechtstraat 15B
5171 RB Kaatsheuvel
BEL: 06-181 351 09
Email: info@teakhoeve.nl
Bel ons

Teak hoekkast

Op zoek naar een echte eyecatcher in uw interieur? Wat dacht u van een teak hoekkast? U vindt deze bij De Teakhoeve, dé specialist op het gebied van teakhouten meubelen. In onze webshop en showroom kunt u ons assortiment op het gemak bekijken.

Bij De Teakhoeve hebben we verschillende soorten hoekkasten, zodat er altijd een teak hoekkast is die bij u past. Groot of juist klein, met paneeldeuren, met 1 of meerdere lades, noem maar op. De meeste meubelen hebben een robuuste en landelijke uitstraling. Heeft u echter liever een strak en modern teak hoekkast? Ook daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres!

De afgelopen jaren is De Teakhoeve uitgegroeid tot een begrip in de wereld van de teakhouten meubelen. Hoe dat komt? Doordat we kunnen vertrouwen op jarenlange kennis en ervaring van de meubelbranche. Bovendien worden al onze meubelen, waaronder uw teak hoekkast, met de hand gemaakt met teakhout uit Indonesië. Echt, oud hout wat soms zelfs meer dan 100 jaar oud is. Hierdoor weet u zeker dat uw kast met verantwoord hout is gemaakt.

Om zo lang mogelijk optimaal te kunnen genieten van uw teak hoekkast, is het belangrijk om uw kast goed te onderhouden. Zorg er voor dat uw kast altijd waterpas staat, zodat het hout niet kan scheuren. En houd de luchtvochtigheid in uw huis op peil, door bijvoorbeeld bakjes met water aan de verwarming te hangen. Dat voorkomt uitdroging en krom trekken van het hout.

Bekijk onze webshop of maak een afspraak voor een bezoek aan onze showroom. Wilt u eerst meer informatie over uw teak hoekkast, neem dan contact met ons via het contactformulier.

Hoekkast