Logo De Teakhoeve
De Teakhoeve
Haestrechtstraat 15B
5171 RB Kaatsheuvel
BEL: 06-181 351 09
Email: info@teakhoeve.nl
Bel ons

Teak hoekkasten


Teak hoekkasten zijn van oorsprong een blanke houtsoort, maar kan na behandeling ook heel donker zijn. Een paar jaar geleden waren vooral de donkere teak hoekkasten erg in, tegenwoordig is blank teak in. Niet vreemd, aangezien blank teak veel weg heeft van grenen. Toch zijn er duidelijke verschillen tussen deze twee houtsoorten: teak vergt veel aandacht en is onderhoudsgevoelig. Het hout scheurt en springt snel, en trekt bij wisselende weersomstandigheden krom. Toch zijn het de oneffenheden die teak hout zijn charme geven. Wie van recht en symmetrisch houdt, zal niet snel een koloniaal meubelstuk in huis halen: scheurtjes mogen in deze meubelen en onderstrepen juist het exclusieve karakter.

Onze teak hoekkasten zijn gemaakt door zeer ervaren, goed opgeleide vakmensen. De meeste meubelen hebben een robuuste uitstraling . Echter wij verkopen ook strakke, moderne teak hoekkasten, banken, tafels, dressoirs en ga zo nog maar even door. Bent u op zoek naar iets speciaals laat het ons weten en wij gaan voor u op zoek.

Daarnaast kunt u bij De Teakhoeve ook terecht voor een zeer ruime collectie wicker en teakhouten tuinmeubelen. Wilt u meer weten over de meubelen van De Teakhoeve kijkt u gerust rond op onze website of kom langs in onze showroom.