Logo De Teakhoeve
De Teakhoeve
Haestrechtstraat 15B
5171 RB Kaatsheuvel
BEL: 06-181 351 09
Email: info@teakhoeve.nl
Bel ons

Teak kast op maat

Kasten zijn er in vele vormen en maten, maar wanneer u een teak kast op maat koopt bij de Teakhoeve weet u zeker dat u een meubel in huis haalt dat helemaal past bij de rest van uw interieur. Door ons grote aanbod aan teakhouten meubelen, kunt u namelijk uw woning inrichten met de mooiste teak kasten die op maat gemaakt zijn.

Nu denkt u misschien dat u een fortuin kwijt bent voor een teak kast op maat, maar niets is minder waar. In ieder geval niet wanneer u naar de Teakhoeve gaat! Als verkoper van teakhouten meubelen hanteren wij namelijk de scherpste prijzen van Nederland en België. Op die manier betaalt u nooit te veel, zelfs niet voor schitterende meubelstukken zoals de teak kasten die op maat gemaakt worden.

Teak kast op maat van gerecycled hout

Alle meubelen van teak die wij bij de Teakhoeve verkopen, worden speciaal voor ons gemaakt in Indonesië. Hiervoor gebruikt met gerecycled teakhout, waardoor er geen nieuwe bomen gekapt hoeven te worden voor het vervaardigen van uw nieuwe teak kast die op maat gemaakt wordt. Dat is natuurlijk wel een heel erg fijne bijkomstigheid!

Doordat wij gerecycled teak gebruiken voor het maken van onze meubelen, beschikken deze niet over een FSC keurmerk. Laat u hierdoor echter niet op het verkeerde been zetten, want dit keurmerk wordt enkel toegekend aan meubelen van nieuw teakhout. Onze teak kasten die op maat gemaakt worden van hergebruikt teak, zijn dus minstens zo duurzaam en milieuvriendelijk.

De vele voordelen van de Teakhoeve

Het mag dus duidelijk zijn: voor teakhouten meubelen van eersteklas kwaliteit, moet u bij de Teakhoeve zijn. Onze scherpe prijzen, onze grote en uitgebreide collectie en uiteraard de duurzaamheid van onze meubelen zijn allemaal goede redenen om vandaag nog te kiezen voor teakhouten meubelen van de Teakhove.

Andere voordelen die u van ons kunt verwachten, zijn onze deskundigheid en onze hoge mate van dienstverlening. Als u vragen heeft over één van onze teak kasten op maat, dan kunnen wij deze uiteraard voor u beantwoorden en ook als u meer wilt weten over onze levertijden, betaalwijze en bezorgservice kunt u contact met ons opnemen. Wij zijn er om u te helpen.