Logo De Teakhoeve
De Teakhoeve
Haestrechtstraat 15B
5171 RB Kaatsheuvel
BEL: 06-181 351 09
Email: info@teakhoeve.nl
Bel ons

Teak ladenkast

Een ladenkast mag eigenlijk niet ontbreken in uw interieur, maar weet u niet goed waar u naar op zoek bent? Breng dan eens een bezoek aan De Teakhoeve. Bij ons vindt u altijd een teak ladenkast die perfect past bij u én uw interieur.

In ons assortiment hebben we diverse ladenkasten opgenomen. Klassiek met meerdere laden of bijvoorbeeld apart in de vorm van een trap met laden in verschillende groottes. De meeste van onze teakhouten meubelen hebben een robuuste en landelijke uitstraling. Wilt u liever een strakke en moderne teak ladenkast? Ook daarvoor bent u bij De Teakhoeve aan het juiste adres. En maak uw inrichting compleet met allerlei andere teakhouten meubelen uit ons assortiment, zoals een eettafel, eetkamerstoelen, bureau en zelfs een complete loungeset voor in uw tuin.

Wanneer u uw teak ladenkast bij De Teakhoeve koopt, dan weet u 1 ding zeker: u heeft een verantwoorde eyecatcher in huis staan! Al onze meubelen worden namelijk met de hand gemaakt met teakhout wat uit Indonesië komt. Echt, oud hout wat soms zelfs meer dan 100 jaar oud is. Hierdoor kunt u dus ook nog eens bewust kiezen voor een milieuvriendelijk product.

Bij De Teakhoeve kunnen we inmiddels vertrouwen op jarenlange ervaring in en zeer ruime kennis van de meubelbranche. Daardoor zijn we de afgelopen jaren dan ook uitgegroeid tot een begrip in de wereld van de teakhouten meubelen. Wij werken namelijk alleen met teakhout van de beste kwaliteit. En dat allemaal voor een scherpe prijs!

Breng ook een bezoek aan onze showroom of bekijk de webshop. Voor meer informatie over een teak ladenkast of onze andere meubelen, kunt u contact met ons opnemen via het contactformulier.

Ladenkast