Logo De Teakhoeve
De Teakhoeve
Haestrechtstraat 15B
5171 RB Kaatsheuvel
BEL: 06-181 351 09
Email: info@teakhoeve.nl
Bel ons

Teak maatwerk

Liefhebbers zijn het er unaniem over eens: niets is zo mooi als teak maatwerk. Meubelen die precies voor uw interieur gemaakt lijken zijn en die samen één geheel vormen. Vindt u dit ook? Dan hebben wij goed nieuws voor u. Bij de Teakhoeve bent u namelijk aan het juiste adres voor dit soort teak maatwerk.

De meubelen die wij verkopen worden gemaakt in Indonesië. Hier worden de meubelen op ambachtelijke wijze vervaardigd uit gerecycled teakhout, wat ervoor zorgt dat alle meubelen werkelijk schitterend zijn om te zien. U ziet onmiddellijk dat u hier te maken heeft met echt authentiek teak maatwerk. Een ander groot voordeel van deze werkwijze is dat het bijzonder milieuvriendelijk is. Voor de meubelen die wij bij de Teakhoeve verkopen, hoeven namelijk geen bomen gekapt te worden. Dit is dan ook een extra mooie bijkomstigheid wanneer u op zoek bent naar teak maatwerk.

Teak maatwerk voor binnen en buiten

Doordat de Teakhoeve gespecialiseerd is in meubelen van teakhout, vindt u bij ons allerlei soorten meubelen voor zowel binnen als buiten. Denk bijvoorbeeld aan eettafels, kasten, dressoirs, salontafels, tv meubelen en schitterende tuintafels en loungesets. Wij verkopen zelfs originele gazebo’s. Een gazebo is een Indonesisch prieel en hiermee verandert u uw tuin in één klap in een echt tropisch paradijs. Uiteraard is het rieten dak waterdicht, waardoor u ook in het Nederlandse klimaat optimaal kunt profiteren van uw eigen gazebo. Als u op zoek bent naar echt teak maatwerk, vinden wij dit een absolute aanrader.

Heeft u andere wensen op het gebied van teakhouten meubelen en maatwerk teak? Geef deze dan aan ons door. Wij gaan namelijk graag voor u op zoek naar dat ene meubelstuk dat helemaal voldoet aan uw hooggespannen verwachtingen. De Teakhoeve is niet voor niets de favoriete leverancier van schitterende teak meubelen voor veel liefhebbers van teak.

De grootste kennis van teak

Dankzij onze grote kennis van zaken, onze bijzonder scherpe prijzen en natuurlijk dankzij ons ruime aanbod van maatwerk teak zijn wij de nummer één keuze in zowel Nederland als België. Bovendien maken wij het onze trouwe klanten graag naar de zin, dus u kunt van ons altijd de allerbeste service verwachten.

Heeft u vragen over de meubelen van de Teakhoeve, dan beantwoorden wij deze graag. Ook als u iets wil weten over de voorraad, levertijden of betaalwijze kunt u contact met ons opnemen. En heeft u andere opmerkingen? Laat het ons gerust weten! Bel ons op telefoonnummer 06 18 13 51 09, stuur ons een e-mail of maak gebruik van het contactformulier op deze website.