Logo De Teakhoeve
De Teakhoeve
Haestrechtstraat 15B
5171 RB Kaatsheuvel
BEL: 06-181 351 09
Email: info@teakhoeve.nl
Bel ons

Teak tafel op maat

Niets staat zo mooi in uw woning als een teak tafel die op maat gemaakt lijkt te zijn. Om een dergelijke tafel te vinden, gaat u dan ook naar de Teakhoeve in Kaatsheuvel. Bij de Teakhoeve vindt u namelijk niet alleen één van de grootste collecties teakhouten meubelen van ons land, maar wij rekenen ook nog eens bijzonder scherpe prijzen. Daarmee wordt een teak tafel op maat voor iedereen bereikbaar!

De teak tafels die op maat gemaakt zijn, kunt u op uw gemak bekijken op onze site. Wij hebben onze meubelen in overzichtelijke categorieën onderverdeeld, waardoor u in één oogopslag kunt zien waar u precies moet zijn. Dat is wel zo makkelijk. Uiteraard bent u ook van harte welkom om onze teak tafels op maat – en al onze andere teakhouten meubelen – zelf te komen bekijken in onze showroom. Laat u ons in dat geval even weten wanneer u langs wilt komen: op afspraak zijn wij namelijk zeven dagen per week geopend.

Teak tafels op maat voor binnen en buiten

Door ons grote aanbod vindt u bij ons altijd een passende teak tafel op maat. Wist u bovendien, dat wij teakhouten tafels voor zowel binnen als buiten verkopen? Op die manier is het mogelijk om uw woning en uw tuin in dezelfde stijl in te richten. Zo creëert u een mooi geheel en schept u eenheid in en om huis.

Het is dan ook niet vreemd, dat steeds meer mensen de Teakhoeve ontdekken als verkooppunt voor mooie en scherp geprijsde teakhouten meubelen. Dat vinden wij uiteraard erg prettig, want hierdoor kunnen wij nog meer schitterende teak tafels die op maat gemaakt worden opnemen in onze collectie. En daar profiteert u van! Zo vindt u bij ons immers altijd de teak tafel op maat waarnaar u op zoek was.

Een duurzame teak tafel op maat

Koopt u bij ons uw teakhouten meubelen, dat levert u bovendien ook nog eens een belangrijke bijdrage aan het milieu. Al onze meubelen worden namelijk gemaakt van gerecycled teak. Er hoeven dus geen bomen gekapt te worden om uw nieuwe teak tafel op maat te kunnen maken!

Kom langs of bekijk ons aanbod van teakhouten meubelen online. De Teakhoeve weet u iedere keer weer aangenaam te verrassen!