Logo De Teakhoeve
De Teakhoeve
Haestrechtstraat 15B
5171 RB Kaatsheuvel
BEL: 06-181 351 09
Email: info@teakhoeve.nl
Bel ons

Teak vitrine

Uw mooie spullen wilt u natuurlijk aan iedereen laten zien, maar wel op een nette manier. Een vitrinekast met glazen deuren biedt dan de oplossing! Bij De Teakhoeve hebben we altijd wel een teak vitrine die past bij u en uw interieur.

We hebben diverse vitrinekasten in ons assortiment opgenomen. Groot, klein, met een uitbouw, met ronde hoeken, noem maar op. De meeste van onze teakhouten meubelen hebben een landelijke en robuuste uitstraling. Speciaal voor de liefhebbers van strak en modern bieden we ook verschillende items staan die uitstekend bij uw interieur passen. U vindt het allemaal op onze webshop en in onze showroom. Naast een teak vitrine, hebben we ook allerlei andere meubelen in ons assortiment. Daarbij kunt u denken aan eettafels, stoelen, bureaus, winkelkasten en zelfs een complete loungeset voor in uw tuin.

Wanneer u uw teak vitrine koopt bij De Teakhoeve, dan weet u zeker dat u een verantwoord meubelstuk in uw huis heeft staan. Al onze meubelen worden namelijk met de handgemaakt met teakhout afkomstig uit IndonesiŽ. Echt, oud hout wat soms zelfs meer dan 100 jaar oud is. Zo kunt u dus eenvoudig bewust kiezen voor een milieuvriendelijke oplossing!

In de loop der jaren is De Teakhoeve uitgegroeid tot een begrip in de wereld van de teakhouten meubelen. Hoe dat komt? Wij kunnen vertrouwen op jarenlange ervaring in en zeer ruime kennis van de meubelbranche. Bovendien gebruiken we alleen eersteklas kwaliteit hout om uw teak vitrine te maken. En dat allemaal tegen een scherpe prijs!

Zoals u ziet, bij De Teakhoeve bent u aan het juiste adres voor uw teak vitrine. Bekijk de webshop, maak een afspraak voor een bezoek aan onze showroom of neem contact met ons op voor meer informatie.

Vitrine