Logo De Teakhoeve
De Teakhoeve
Haestrechtstraat 15B
5171 RB Kaatsheuvel
BEL: 06-181 351 09
Email: info@teakhoeve.nl
Bel ons

Teak winkelkast


Op zoek naar een opvallende eyecatcher voor in uw winkel, kantoor of bij u thuis? Dan is een teak winkelkast dé oplossing voor u! En die vindt u uiteraard bij ons, De Teakhoeve. Een begrip in de wereld van de teakhouten meubelen. Hoe dat komt? Omdat we kunnen vertrouwen op jarenlange ervaring in en zeer ruime kennis van de meubelbranche. Bovendien worden al onze meubelen gemaakt met eersteklas kwaliteit teakhout én profiteert u bij ons altijd van een scherpe prijs.

In ons assortiment hebben we diverse winkelkasten voor u klaar staan. Wat voor teak winkelkast u ook wilt, de kans is groot dat u die bij ons vindt. Groot, klein, met schuifdeuren, met meerdere laden, met glazen deuren, noem maar op. De meeste kasten zijn robuust en landelijk. Kiest u echter voor een strakke en moderne uitstraling, dan hebben we ook voor u een teak winkelkast die bij u en uw interieur past.

Alle meubelen worden met de handgemaakt met teakhout wat uit Indonesië komt. Echt, oud hout wat soms wel meer dan 100 jaar oud is! Hierdoor weet u zeker dat u een verantwoord meubelstuk in huis of in uw winkel heeft staan.

Om zo lang mogelijk optimaal te kunnen genieten van uw teak winkelkast, is goed onderhoud van groot belang. Zorg ervoor dat uw kast altijd waterpas staat om scheuren in het hout te voorkomen. En houd de luchtvochtigheid in de ruimte op peil door bijvoorbeeld bakjes met water aan de verwarming te hangen. Zo voorkomt u dat het hout uitdroogt en krom trekt.

Bekijk onze webshop of breng een bezoek aan onze showroom. Wilt u eerst meer informatie over een teak winkelkast of onze andere meubelen, neem dan contact met ons via het contactformulier.