Logo De Teakhoeve
De Teakhoeve
Haestrechtstraat 15B
5171 RB Kaatsheuvel
BEL: 06-181 351 09
Email: info@teakhoeve.nl
Bel ons

Teak dressoir


Als u op zoek bent naar een teak dressoir, dan kunt u niet om De Teakhoeve heen. De Teakhoeve is een specialist op het gebied van teakhouten meubelen voor zowel binnen als buiten van een uitstekende kwaliteit. Maar ook voor een ruim assortiment wicker meubelen bent u bij ons aan het juiste adres. Voor de ruime keuze uit onze teak dressoirs nodigen wij u uit om eens een kijkje te komen nemen bij ons in de showroom. Uiteraard kunt u uw teak dressoir ook gewoon via onze webshop bestellen.

Alle teak dressoirs op voorraad kunnen direct geleverd worden of u kunt deze afhalen bij onze showroom. Indien een meubel niet voorradig is dan zullen wij dit voor u bestellen in onze fabriek in IndonesiŽ. Al onze teak dressoirs zijn vervaardigd uit gerecycled teak hout. Kasten, tafels en teak dressoirs bestaan vaak uit een uniek houtsnijwerk, afgewerkt met ornamenten.

Om te voorkomen dat teak hout zo min mogelijk krom trekt en uitdroogt, is het noodzakelijk dat u een aantal voorzorgsmaatregelen treft. Door het teak dressoir waterpas te stellen, heeft de constructie minder te leiden en zal het hout minder snel scheuren en/of kromtrekken. Daarnaast is het belangrijk dat uw huis de juiste luchtvochtigheid heeft, zodat het krimpen en uitdrogen tot een minimum wordt beperkt.