Logo De Teakhoeve
De Teakhoeve
Haestrechtstraat 15B
5171 RB Kaatsheuvel
BEL: 06-181 351 09
Email: info@teakhoeve.nl
Bel ons

Teak stoelen


Bent u op zoek naar teak stoelen breng dan eens een bezoekje aan onze showroom waar een van onze medewerkers u graag van dienst is. Ook op onze website vind u een uitgebreid assortiment teak stoelen. Uiteraard kunnen wij u ook van dienst zijn met andere kwalitatief zeer mooie teakhouten en wicker binnen en buitenmeubelen.

Teakhouten meubelen koop je gewoon bij De Teakhoeve. Bij ons vind u betaalbare prijzen omdat wij de goedkoopste van Nederland zijn. De Teakhoeve verkoopt uitsluitend teak stoelen van eersteklas kwaliteitsteak. Wij hebben een enorm assortiment teakhouten meubelen voor binnen en buiten zoals: tafels, salontafels, teak stoelen, boekenkasten, vitrinekasten, grutterskasten, winkelkasten, tv-dressoirs, dressoirs, computerkasten en bijzetkasten.

Wij hebben teak stoelen in een klassieke stijl, eenvoudige keukenstoelen, teak stoelen met armleuningen, teak stoelen zonder armleuningen, kijk op deze website om ze allemaal te zien. Heeft u uw keuze kunnen maken bestel dan eenvoudig via onze webshop. Product niet op voorraad geen probleem wij bestellen het voor u in IndonesiŽ u dient dan wel rekening te houden met een levertijd van zoín 12 tot 16 weken. Dit omdat uw product speciaal voor u gemaakt moet worden.