Logo De Teakhoeve
De Teakhoeve
Haestrechtstraat 15B
5171 RB Kaatsheuvel
BEL: 06-181 351 09
Email: info@teakhoeve.nl
Bel ons

Teak tuinbank


Een nieuwe tuin, een mooi en betaalbaar cadeau waaraan jarenlang plezier kan worden beleeft of gewoon omdat u een degelijke teak tuinbank nodig heeft, bij De Teakhoeve helpen wij u graag verder met het maken van de juiste keuze bij het kopen van een teak tuinbank. In onze fabriek werken we daarom alleen met allround ervaren vakmensen die met zorg uw teak tuinbank en alle andere teakmeubelen meubelen vervaardigen, dit allemaal om u een goed product te leveren waar u nog jarenlang plezier aan kan beleven. Niet alleen voor een teak tuinbank bent u bij ons aan het juiste adres ook voor wicker banken kunt u bij ons terecht.

Meer weten over teak banken van De Teakhoeve? Neem dan contact op en laat u uitgebreid informeren wat de mogelijkheden zijn. Wilt u onze teakbanken of andere meubelen graag met eigen ogen zien kom dan eens langs bij ons in de showroom. Hier heeft u volop keuze uit ons ruime assortiment.

Wij hanteren de cash and carry formule, dus ziet u een teak tuinbank bij ons in de showroom dan kunt u deze direct meenemen en heeft u dus geen levertijd.