Logo De Teakhoeve
De Teakhoeve
Haestrechtstraat 15B
5171 RB Kaatsheuvel
BEL: 06-181 351 09
Email: info@teakhoeve.nl
Bel ons

Teak tuintafel


Bent u op zoek naar een teak tuintafel? Dan bent u bij De Teakhoeve aan het juiste adres! Wij bieden u namelijk de mogelijkheid om teak tuintafels, -stoelen en -banken én Wicker tuinmeubelen online te bestellen, maar natuurlijk kunt u ook altijd bij ons langskomen.

Teakhout is een unieke houtsoort en bij uitstek geschikt voor de productie van tuinmeubelen, vanwege het hoge oliegehalte – waardoor uitdroging en scheuren worden vermeden – en de ongevoeligheid voor insecten. Tel daar de fraaie kleur, de mooie structuur en de zachtheid van het teakhout bij op en u snapt waarom een teak tuintafel en -stoelen een uitstekende keuze zijn als het gaat om kwaliteit, sterkte en levensduur.

Op de website vindt u meerdere teak tuintafels en andere meubelen voor in uw tuin. Wilt u graag tuinmeubelen bij De Teakhoeve bestellen? Dan kunt u eenvoudig een bestelling plaatsen op de website, waarna wij ervoor zorgen dat de meubelen – mits op voorraad – binnen tien dagen bij u worden afgeleverd. Tuinmeubelen leveren wij als zelfmontage. Voor vragen over de teak tuintafel van uw keuze of andere producten kunt u uiteraard altijd contact opnemen.