Teak bartafel

Bent u op zoek naar een teak bartafel? Dan bent u bij De Teakhoeve aan het juist adres! Wij zijn namelijk een begrip in de wereld van de teakhouten meubelen. Ons aanbod is zeer uitgebreid: van teak bartafel tot boekenkast en van strak modern tot robuust landelijk. Er is voor elk wat wils bij De Teakhoeve.

Een bartafel is de eyecatcher van uw interieur. Dan wilt u natuurlijk wel dat die perfect past bij uw keuken en de rest van uw inrichting. Wanneer u kiest voor een teak bartafel van De Teakhoeve, dan weet u één ding zeker: hij staat vast en zeker voortreffelijk in uw huis! Maak het plaatje compleet met bijpassende barstoelen.

Wist u dat al onze meubelen worden gemaakt van oud teakhout wat rechtstreeks uit Indonesië komt? Soms is het hout al meer dan 100 jaar oud. Hierdoor weet u zeker dat De Teakhoeve uitsluitend met verantwoord hout werkt. Uw teak bartafel wordt met de handgemaakt met teakhout van eersteklas kwaliteit. Bewust, milieuvriendelijk en ook nog eens scherp geprijsd. Dat vindt u alleen bij De Teakhoeve.

Om zo lang mogelijk te kunnen genieten van uw teak bartafel, is het belangrijk om een aantal voorzorgsmaatregelen te treffen. Voorkom dat het hout uitdroogt of krom trekt door er voor te zorgen dat de luchtvochtigheid van uw huis op peil is. Is deze te laag, plaats dan bijvoorbeeld bakjes water aan de verwarming. En zorg er voor dat uw meubelen altijd waterpas staan.

Bestel ook uw teak bartafel bij De Teakhoeve. Neem een kijkje in onze webshop of maak een afspraak voor een bezoek aan onze showroom. Wilt u eerst wat meer informatie? Dan kunt u contact met ons opnemen via het
contactformulier.

Geef een antwoord