Teak boekenkast

Wilt u uw interieur compleet maken met een teak boekenkast? Dan bent u bij De Teakhoeve aan het juiste adres! De Teakhoeve is inmiddels een begrip in de wereld van de teakhouten meubelen. Hoe dat komt? Doordat we kunnen bouwen op jarenlange ervaring in de meubelbranche.

Bovendien worden al onze meubelen, waaronder uw teak boekenkast, met de handgemaakt met teakhout wat rechtstreeks uit Indonesië komt. Echt, oud hout wat soms zelfs meer dan 100 jaar oud is! Eén ding weet u dus zeker: uw teak boekenkast is gemaakt van verantwoord hout. Bewust kiezen voor een milieuvriendelijke oplossing was nog nooit zo makkelijk.

In ons uitgebreide assortiment hebben we verschillende boekenkasten opgenomen. Zo hebben we een teak boekenkast met open planken en deuren. Of juist helemaal open. En wat dacht u van de grote robuuste kast met trap? Die past uitstekend bij een landelijke uitstraling. Naast boekenkasten hebben we bovendien ook onder andere diverse tafels, bureaus, stoelen en tuinmeubelen in ons assortiment. Kiest u liever voor een strak en modern interieur? Ook daarvoor heeft De Teakhoeve dé oplossing voor u.

Om optimaal te kunnen genieten van uw teak boekenkast, is goed onderhoud van groot belang. Zorg er bijvoorbeeld voor dat uw kast altijd waterpas staat om scheuren in het hout te voorkomen. En houd de luchtvochtigheid in huis op peil door bakjes met water aan de verwarming te hangen. Zo voorkomt u dat het hout uitdroogt en krom trekt.

U hoeft dus niet meer verder te zoeken voor de ideale teak boekenkast! Neem een kijkje in onze webshop of maak een afspraak voor een bezoek aan onze showroom. Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen via het
contactformulier.

Geef een antwoord