Teak bureau

Veel particulieren die op zoek zijn naar teakhouten meubelen weten de weg naar De Teakhoeve al wel te vinden. Maar wist u dat u bij ons ook terecht kunt voor uw kantoorinrichting? Van een teak bureau tot computerkasten en vergadertafels. In onze webshop vindt u nu een keur aan kantoormeubelen!

In ons assortiment hebben we diverse kantoormeubelen opgenomen. Kies voor een teak bureau in een groot of klein formaat, net wat bij uw kantoor past. En maak de inrichting compleet met een fraaie stoel en vergadertafel. De meubelen zijn over het algemeen robuust en landelijk, maar u kunt ook bij ons terecht wanneer strak en modern beter bij u past. Ook voor u hebben we altijd een teak bureau die uitstekend aansluit bij de rest van het interieur.

Bovendien worden al onze meubelen, waaronder uw teak bureau, met de hand gemaakt met teakhout wat rechtstreeks uit Indonesië komt. Echt, oud hout zodat u altijd weet dat u een verantwoord product in huis heeft. Bewust kiezen voor een milieuvriendelijke oplossing is nu echt binnen handbereik!

Inmiddels kunnen we vertrouwen op jarenlange kennis en ervaring binnen de meubelbranche. Daardoor is De Teakhoeve uitgegroeid tot een begrip in de wereld van de teakhouten meubelen. Dat ziet u ook aan het eersteklas materiaal wat we gebruiken om uw teak bureau te maken. En dat allemaal tegen een scherpe prijs!

Bekijk onze webshop of maak een afspraak voor een bezoek aan onze showroom. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen via het
contactformulier.

Geef een antwoord