Teak jagerskast

Vroeger werden jagerskasten gebruikt door jagers om de geweren en munitie in op te bergen. Aan beide zijkanten van de kast zit namelijk een opbergruimte die daar echt geschikt voor is. Tegenwoordig wordt de teak jagerskast voornamelijk gebruikt als kast met veel bergruimte voor bijvoorbeeld t-shirts en andere kleding. Ideaal voor als u uw bergruimte aanzienlijk wilt uitbreiden!

De Teakhoeve heeft verschillende jagerskasten voor u in het assortiment opgenomen. Met 1 deur of 2 deuren, robuust en landelijk of juist strak en modern. Wat u ook zoekt, bij De Teakhoeve vindt u de teak jagerskast die bij u en uw interieur past. Naast de teak jagerskast hebben we ook allerlei andere teakhouten meubelen voor u klaar staan. Wat dacht u van diverse eettafels, eetkamerstoelen, salontafels, bureaus en zelfs een complete loungeset voor in uw tuin.

Koopt u uw teak jagerskast bij De Teakhoeve, dan weet u zeker dat uw kast van eersteklas kwaliteit en verantwoord teakhout gemaakt is. Al onze meubelen worden namelijk met de hand gemaakt met echt, oud teakhout afkomstig uit Indonesië. Soms is het hout zelfs meer dan 100 jaar oud. Bewust kiezen voor een milieuvriendelijk product wordt zo wel heel eenvoudig!

Dankzij onze jarenlange ervaring in en zeer ruime kennis van de meubelbranche, is De Teakhoeve inmiddels uitgegroeid tot een begrip in de wereld van de teakhouten meubelen. Bij ons krijgt u namelijk de beste kwaliteit voor uw teak jagerskast tegen een scherpe prijs.

Bekijk onze webshop of maak een afspraak voor een bezoek aan onze showroom. Wilt u eerst meer informatie over uw teak jagerskast, neem dan contact met ons op via het contactformulier.

Geef een antwoord