Teak meubels op maat

Teak is een fantastische houtsoort. Het is stevig, het is duurzaam en het ziet er natuurlijk mooi uit. Het is dan ook de hoogste tijd om teak meubels op maat aan te schaffen! Bij de Teakhoeve bent u hiervoor aan het juiste adres. De Teakhoeve is namelijk de goedkoopste leverancier van teakhouten meubelen van Nederland en België voor het kopen van teak meubelen op maat. Bij ons betaalt u vele malen minder dan wat u in andere meubelzaken voor dergelijke teakhouten meubelen kwijt zou zijn.

Bovendien heeft u bij ons ook nog eens een enorme keuze aan teak meubels op maat. Of u nu op zoek bent naar een nieuwe teakhouten tafel, naar kasten, naar stoelen of een bureau van teak, wij hebben al deze teak meubelen op maat op voorraad. En mochten wij het onverhoopt toch niet hebben, dan kunnen wij het meubelstuk voor u altijd bestellen.

Teak meubels op maat gemaakt in Indonesië

Onze teak meubels worden op maat gemaakt in Indonesië. De meubelmakers hier werken uitsluitend met gerecycled teakhout, waardoor uw nieuwe meubels er niet alleen schitterend uitzien, maar ook nog eens heel erg duurzaam zijn. voor de teakhouten meubelen van de Teakhoeve hoeven namelijk geen bomen gekapt te worden. Dit is voor ons dan ook een belangrijke reden om uitsluitend meubelen op maat te laten maken van hout dat al eerder gebruikt is. Zo wordt er niets verspild en worden er geen nieuwe bomen gekapt.

Het gebruik van gerecycled hout maakt het ook mogelijk om onze teak meubels op maat voor de scherpste prijzen aan te kunnen bieden. U profiteert dus twee keer als u bij ons uw nieuwe teakhouten meubelen koopt: u betaalt namelijk altijd een bijzonder lage prijs en u levert een belangrijke bijdrage aan het milieu. Dat is nog eens prettig shoppen!

Neem contact op of kom langs

Heeft u nog vragen over de teak meubelen op maat van de Teakhoeve? Stel ze ons en wij beantwoorden ze graag. U kunt ons bellen op telefoonnummer 06 18 13 51 09 en zijn uiteraard ook per e-mail bereikbaar. Natuurlijk kunt u ook langskomen in onze showroom in Kaatsheuvel. Wij zijn zeven dagen per week op afspraak geopend.

Geef een antwoord