Teak op maat

Bent u op zoek naar meubelen van teak op maat? Dan moet u echt eens kijken bij het aanbod van de Teakhoeve – de scherpst geprijsde shop van Nederland en België voor teakhouten meubelen. Bij ons vindt u de mooiste meubelen van teak op maat voor zowel in huis als voor in de tuin.

Voor alle meubelen die wij bij De Teakhoeve verkopen, geldt dat deze allemaal nieuw zijn. Voor deze meubelen is uitsluitend gerecycled teak gebruikt en op maat gemaakt, zodat u altijd een uniek meubel kunt vinden dat helemaal naar uw smaak is. Kom maar eens kijken in Kaatsheuvel of bekijk onze teakhouten meubelen alvast in onze webshop. Ons aanbod heeft al vele liefhebbers van mooie meubelen aangenaam verrast.

Teak op maat voor in de tuin

Wij kunnen u bijvoorbeeld teak op maat leveren in de vorm van een authentieke gazebo. Dit is een Indonesisch prieel en hiermee creëert u in een oogwenk een echte vakantiesfeer in uw achtertuin. Het rieten dak is mooi afgewerkt en uiteraard waterdicht, waardoor u ook in ons Nederlandse klimaat optimaal kunt profiteren van het comfort van uw eigen gazebo.

Ter completering van uw gazebo van teak op maat kunt u bij de Teakhoeve ook een teakhouten loungeset aanschaffen. Stelt u zich eens voor hoe mooi dat zal staan en, uiteraard, hoe prettig u voortaan in uw tuin zult zitten. Bovendien kunt u bij ons altijd eerst even komen proefzitten, zodat u zeker weet dat dit uw nieuwe loungeset gaat worden.

Handgemaakte teakhouten meubelen

Alle meubelen die de Teakhoeve verkoopt, zijn gemaakt van teak van eersteklas kwaliteit. Bovendien zijn alle meubelen van teak met de hand op maat gemaakt en deze kwaliteit ziet u er dan ook onmiddellijk van af. Het is dan ook niet vreemd dat wij dagelijks van tevreden klanten te horen krijgen hoe tevreden zij zijn met de teakhouten meubelen die zij bij ons hebben gekocht.

Mogen wij u binnenkort ook tot onze zeer tevreden klantenkring rekenen? Kijk dan eens rond in onze webshop of kom naar onze showroom waar u de meubelen van teak zelf kunt bekijken. Wij zijn zeven dagen per week op afspraak geopend.

Geef een antwoord