Teak salontafel op maat

Wanneer u een liefhebber bent van teak is het natuurlijk leuk om uw woning in te richten met teakhouten meubelen. Bij de Teakhoeve vindt u dan ook allerlei soorten meubelen – van een teak salontafel die op maat gemaakt is tot een grote boekenkast en van een teakhouten bureau tot tuinmeubelen die gemaakt zijn van deze schitterende houtsoort.

Van al onze meubelen hebben wij meerdere soorten en modellen. Neem bijvoorbeeld onze teak salontafels. Deze worden op maat gemaakt in Indonesië van gerecycled teakhout en daardoor is ieder exemplaar uniek. Op die manier heeft u de keuze uit eenvoudige vierkante of rechthoekige modellen, maar ook uit teak salontafels die op maat gemaakt worden met één of meerdere laden. Zo vindt u bij de Teakhoeve altijd de salontafel die past in uw interieur.

Teak salontafel op maat gemaakt in Indonesië

Hierboven noemden we het al even: alle teakhouten meubelen die wij bij de Teakhoeve verkopen, worden exclusief voor ons gemaakt in Indonesië. Hier is namelijk nog heel veel oud teakhout te vinden, dat door onze vertegenwoordigers wordt opgespoord en gekocht. Door hier opnieuw teak salontafels op maat van te maken – en uiteraard al onze andere meubelen – geven wij dit hout een tweede leven. Een groot voordeel van een teak salontafel die op maat gemaakt is van gerecycled hout is, dat er hiervoor geen nieuwe bomen gekapt hoeven te worden.

Door onze werkwijze beschikken onze teak salontafels die op maat gemaakt worden van oud hout echter niet over het FSC keurmerk. Dit wordt immers enkel toegekend aan meubelen van nieuw teakhout. Wij hebben dit keurmerk dus niet, maar onze teakhouten meubelen zijn minstens zo milieuvriendelijk!

Teakhouten meubelen voor de scherpste prijs

Kortom, voor teak salontafels die op maat gemaakt worden en nog veel meer mooie en duurzame teakhouten meubelen, moet u bij de Teakhoeve zijn. Want behalve dat wij u een schitterende collectie kunnen bieden, hebben wij ook nog eens de scherpste prijzen van Nederland en België. Zo is het voor iedereen mogelijk om betaalbaar teak aan te schaffen.

De Teakhoeve is voor u op afspraak zeven dagen per week geopend. Uiteraard kunt u ook al onze meubelen bekijken in onze webshop. Neem contact op voor het maken van een afspraak voor een bezoek en wij helpen u graag verder met het beantwoorden van vragen.

Geef een antwoord