Teak tv meubel op maat

Van een compact formaat tot een compleet wandmeubel: onze teak tv meubels worden op maat gemaakt, zodat u bij de Teakhoeve altijd het tv meubel van teakhout vindt dat past in uw woning. Dat is wel zo fijn natuurlijk, want een teak tv meubel dat op maat gemaakt is, mag – wat ons betreft – eigenlijk in geen enkele woninginrichting ontbreken.

Als u dat met ons eens bent, moet u echt eens rondkijken in onze showroom. Dit kan natuurlijk online in onze webshop, maar u bent ook van harte welkom in Kaatsheuvel voor een bezoek aan onze showroom. Hier vindt u al onze teakhouten meubelen overzichtelijk opgesteld en kunt u op uw gemak rondkijken. En heeft u een vraag over bijvoorbeeld een teak tv meubel dat op maat gemaakt is, dan zijn wij er om die te beantwoorden.

Koop uw teak tv meubel op maat

Wij vinden het niet alleen belangrijk dat onze teak tv meubels op maat gemaakt worden om op die manier een zo’n gevarieerd mogelijk aanbod te kunnen bieden, maar ook dat onze meubelen op een duurzame wijze worden vervaardigd. Al onze teak tv meubels worden dus niet alleen op maat gemaakt, maar hiervoor wordt ook nog eens gerecycled teakhout gebruikt. Zo zorgen wij ervoor, dat er geen nieuwe bomen gekapt hoeven te worden voor de meubelen die wij verkopen.

Het maken van teak tv meubels op maat gebeurt in Indonesië. Hier is nog veel oud teakhout te vinden dat wacht op een tweede leven als één van de meubelen die wij verkopen bij de Teakhoeve. Door onze werkwijze leveren wij een belangrijke bijdrage aan het milieu en hebben wij de mogelijkheid om mooie en unieke meubelen in ons assortiment op te nemen. Er zit ongetwijfeld ook voor u een meubelstuk tussen waar u onmiddellijk verliefd op wordt!

Kom langs of bestel online

De Teakhoeve is voor u zeven dagen per week geopend. Wel vragen wij u eerst een afspraak voor uw bezoek te maken, zodat wij de showroom speciaal voor u kunnen openen. U heeft dan uiteraard alle tijd om op uw gemak rond te kijken en ons uw vragen te stellen.

U kunt uw nieuwe teak tv meubel op maat bestellen in onze showroom, maar natuurlijk ook online in de webshop of telefonisch.

Geef een antwoord